Appareils et accessoires
Scalloped Potatoes
Prép. 15min
Total 2h 30min
8 portions
Ingrédients
-
unsalted butter cubed, plus extra to grease1 oz
-
lemon1
-
water to fill bowl halfway
-
russet potatoes (approx. 4.5 lb), scrubbed7
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
all-purpose flour1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
Italian seasoning1 tsp
-
heavy cream6 ½ oz
-
chicken broth2 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
non-stick cooking spray
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
253 mg
Protides
8 g
Calories
1427 kJ /
341 kcal
Lipides
14 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
49 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spring Into Easter
16 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Fettuccine Alfredo
40 dk
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 dk
Broccoli and Cheddar Soup
40 dk
Peanut Butter Cookies
30 dk
Italian Wedding Soup
1sa 15 dk
Turkey Lasagna Rolls with Pumpkin Sauce
1sa 45 dk
Pumpkin Mashed Potatoes
50 dk
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 dk
Chicken Fajita Soup
50 dk
Apple Pie
3sa 30 dk
Holiday Stuffing
1sa
Buttermilk Mashed Potatoes
35 dk