Appareils et accessoires
Lemon Snaps
Prép. 20min
Total 2h 40min
24 pieces
Ingrédients
Cookie Dough
-
lemon thin peel only, no pith1
-
sugar3 oz
-
unsalted butter room temperature8 oz
-
large egg1
-
lemon extract1 tsp
-
all-purpose flour7 oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder¼ tsp
-
baking soda⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
Lemon Glaze Icing
-
ultrafine sugar divided12 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons), plus zest, to garnish4 tbsp
-
lemon extract (optionnel)¼ tsp
-
sugar sprinkles
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
1 g
Calories
669 kJ /
160 kcal
Lipides
8 g
Fibre
0 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cookie Exchange
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Buttercream Frosting
5min
Peppermint Sugar Cubes
24h
Chocolate Peppermint Bites
40min
Butterscotch Pudding
35min
Coconut Cream Pie
4h 50min
Strawberry Lemonade Cupcakes
35min
Chocolate Sandwich Cookies with Vanilla Cream
2h 10min
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
1h
Oatmeal Raisin Cookies
50min
Parker Rolls
2h 20min
Bavarian Pretzels
55min
Peppermint Frosted Chocolate Cookies
1h