Appareils et accessoires
Kabocha Focaccia
Prép. 20min
Total 55min
6 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus extra to grease3 oz
-
kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided7 oz
-
water7 ½ oz
-
bread flour15 oz
-
rapid rise yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
sugar½ tsp
-
2 stalks fresh sage, (leaves only)fresh rosemary (leaves only)2 stalks
-
feta cheese crumbled4 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
11 g
Calories
1883 kJ /
450 kcal
Lipides
19 g
Fibre
3 g
Glucides
59 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Seasonal Squash
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Deviled Eggs
20min
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul (Metric)
35min
Buttermilk Bread
2h
Lemony Bunny Bread Rolls
2h 40min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2h
Boston Baked Beans
4h
Ham and Onion Biscuit
30min
Angel Food Cake
1h 10min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35min
Zucchini Bread
1h 15min
English Muffin Bread
1h 20min