Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g chicken thigh fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 ½ - 2 tbsp taco seasoning (see Tips)
- 80 g onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 - 2 jalapeño chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g green capsicum, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 650 g water
- 100 g grated cheddar cheese, to serve
- 1 avocado, flesh only, sliced, to serve
- 80 g sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2059.7 kJ / 490.4 kcal
- Protides
- 30.3 g
- Glucides
- 11.2 g
- Lipides
- 34.6 g
- Graisses saturées
- 13.6 g
- Fibre
- 7.6 g
- Sodium
- 1802.1 mg
Recettes alternatives
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min
Sticky chicken
24h 35min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min
Woodys "no butter" butter chicken
40min
Turkey taco salad bowl
15min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Chicken and spinach enchiladas
40min