Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 - 250 g dried egg noodles
- boiling water, for soaking
- 15 g sesame oil
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 50 g tamari sauce
- 10 g fish sauce
- 60 g honey
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- oil (approx. 200 g), for frying
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp plain flour
- 1 tsp salt
- ¼ tsp Sichuan pepper (see Tips)
- 4 boneless white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- pea shoots, trimmed, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- fresh Thai basil leaves, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3893.8 kJ / 927.1 kcal
- Protides
- 35.8 g
- Glucides
- 67.6 g
- Lipides
- 57.1 g
- Graisses saturées
- 9.4 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1541.9 mg
Recettes alternatives
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Hearty seafood chowder
45min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Prawn and mushroom crepes
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Miso salmon broth
40min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Prawn and noodle stir-fry
25min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
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Coconut fish curry
1h 10min