![Steamed fish with green mash Steamed fish with green mash](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cd3dc4ec-c8b0-418e-a0b1-e98ee8fb3b82/Derivates/bffef6d0-7ee5-43d6-b730-486b9bd64718.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 - 7 sprigs fresh parsley, leaves only
- 500 g water
- 500 g sweet potato (white or purple), peeled and cut into pieces
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 300 g broccoli, cut into florets
- 720 g firm white fish fillets (pin-boned - see Tips)
- 40 g butter
- sea salt, to taste (optional - see Tips)
- ground black pepper, to taste (optional)
- extra virgin olive oil, to serve
- micro herbs, to serve
- lemon, cut into cheeks, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1673 kJ / 398.3 kcal
- Protides
- 41.6 g
- Glucides
- 25.4 g
- Lipides
- 13 g
- Fibre
- 6.8 g
Recettes alternatives
White fish and lemon risotto
30min
Crunchy fish fingers (9 months+)
30min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Turmeric fish
30min
Planked Amaretto peaches with ricotta
Pas d’évaluation
Coconut turmeric fish curry
40min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Simple steamed salmon
30min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Silky sweet potato mash
25min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min