Versions compatibles
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Hazelnut crumb base
- 75 g salted butter, cut into cubes (3 cm), plus extra for greasing
- 200 g hazelnuts, without skin, toasted
Cheesecake
- 300 g sour cream
- 500 g cream cheese, softened
- 2 tbsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
- 3 eggs
- 2 tsp natural vanilla extract
- water, for baking
Blueberry compote
- 1 tbsp water
- 1 tsp arrowroot flour
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 1 - 2 tsp monkfruit sweetener or sweetener of choice, to taste
- Infos nut.
- par 1 slice
- Calories
- 1758.5 kJ / 418.7 kcal
- Protides
- 8.5 g
- Glucides
- 3.8 g
- Lipides
- 41.2 g
- Graisses saturées
- 20.1 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 222.3 mg
Recettes alternatives
Keto Cheesecake
7h 20 min
Keto lemon curd
10 Min
Almond shortcrust pastry
35 min
Flourless bagels
1 godz. 40 min
Keto sweet pastry
1 godz.
The ultimate low carb celebration cake
1 Std. 20 Min
Almond chocolate mousse
35 min
Cheesy pull-apart garlic bread
1 godz.
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 min
Keto bread rolls
1u. 15min
Almond and blueberry breakfast muffins
50 min