Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Scallops
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 12 sea scallops, large or jumbo, muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 slices orange, preferably organic, thinly sliced
- 4 sprigs fresh oregano
- 6 oz pencil-thin asparagus, trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
Saffron Sauce
- 2 oz yellow onions, in pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz heavy whipping cream
- 2 pinches saffron threads
- ⅛ tsp salt, to taste
Searing and Serving
- ½ oz unsalted butter
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 8 g
- Lipides
- 20 g
- Graisses saturées
- 11 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 788 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 Min
Cioppino
55min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Shrimp Sauté
25min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min