Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 pomeranč, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 1 citrón, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 700 gramů vody
- 400 gramů brambor, na kousky
- 400 gramů cukety, na plátky (5 mm)
- 80 gramů másla
- 4 tresky (120-200 gramů každá)
- ½ čajové lžičky soli, dle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, dle chuti
- 1 čajová lžička celého anýzu
- 3 snítky petržele, čerstvé, pouze listy, nasekané
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protides
- 33 g
- Glucides
- 23 g
- Lipides
- 19 g
- Fibre
- 2.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Treska na rajčatovém lůžku
55 min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Kapr na modro
Pas d’évaluation
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1 godz.
Masové kuličky s polentou
Pas d’évaluation
Kuřecí plátky s cuketou
50min
Losos s pórkem a bylinkami
35 Min
Kuřecí prsa plněná avokádem s barevnou rýží
1 godz.
Losos se špenátem a divokou rýží
1 godz. 15 min
Kapr ve vinné páře
45min
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1h 5min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1h 20min