Appareils et accessoires
Fluffy Baked Omelet
Prép. 5min
Total 35min
2 portions
Ingrédients
Mushroom-Onion Filling
-
yellow onions in half moons (¼ in.)4 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
fresh mushrooms (e.g. baby bellas, button), sliced4 oz
-
salt¼ tsp
Omelet
-
large eggs6
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh parsley chopped, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
802 mg
Protides
21 g
Calories
1552 kJ /
371 kcal
Lipides
29 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
All Things Eggs
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1h
Healthy Gut Zinger
10min
Rise and Shine Juice
10min
Cauliflower Potato Salad
1h 30min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Shrimp Scampi
40min
Tomato Basil Pasta
45min
Three Egg French Omelet
30min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Green Smoothie with Orange, Mango and Apple
10min
Pineapple Spinach and Orange Juice
10min
Detox Water (Flat Belly)
25min