Appareils et accessoires
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Prép. 15min
Total 10h 55min
8 porties
Ingrédients
-
gedroogd venkelzaad2 el
-
gedroogde chilivlokken naar smaak½ - 1 el
-
sinaasappel dunne stukjes, enkel de schil1
-
knoflookteentjes5
-
zout30 g
-
verse salieblaadjes6
-
witte wijn naar smaak30 - 60 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd1250 g
-
varkenslende750 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
46.6 g
Calories
2145 kJ /
515 kcal
Lipides
35.8 g
Glucides
1.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Warme Smaak van de Herfst
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Pas d’évaluation
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Tarte Tatin
2h
Levercake
1h 50min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Kracht Muesli
25min