Appareils et accessoires
Brie en Croute with Port Figs
Prép. 25min
Total 1h 10min
2 portions
Ingrédients
-
vanilla bean½
-
sugar2 oz
-
orange thin peel only, no pith, plus juice (1 oz)1
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish10 sprigs
-
port wine6 oz
-
dried figs (Black Mission), stems removed, halved3 oz
-
whole cloves3
-
puff pastry, ready-made thawed1 sheet
-
wheel of Brie cheese8 oz
-
large egg whisked1
-
crackers to serve
-
red apple sliced to serve1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
30 g
Calories
3531 kJ /
844 kcal
Lipides
43 g
Fibre
5 g
Glucides
71 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Table for Two
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Eggnog Snickerdoodles
1h
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Quiche Lorraine
50min
Baked Brie Pie
50min
Caramel Peach Kringle
2h 55min
Champagne Jellies
2h 30min
Quick Cheese Soufflés
45min
Chocolate Souffles
50min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Mini Frittatas
35min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min