Appareils et accessoires
Carrot, Feta and Mint Salad
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves only, torn into pieces, divided7 sprigs
-
lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water17 ½ oz
-
baby carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed24 ½ oz
-
feta cheese crumbled, to garnish2 - 3 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
864 mg
Protides
5 g
Calories
916 kJ /
219 kcal
Lipides
16 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Holidays at Home
28 Recettes
États-Unis
États-Unis
Sensational Side Dishes
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Barley and Tomato Salad
45 min
Chopped Asian Salad
20 min
Green Bean Gremolata
25 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Salmon Burger
35 min
Matzo Ball Soup
1 h 20 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Southwest Quinoa
40 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min