Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 4 makrut lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 bunch fresh coriander, roots only, plus leaves reserved for garnishing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 60 g peanut oil
- 1 whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)
- sea salt, to season (see Tips)
- ground black pepper, to season
- dried chilli threads, to garnish (optional - see Tips)
- 1 - 2 limes, cut into cheeks, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1713.6 kJ / 408 kcal
- Protides
- 52.3 g
- Glucides
- 4.4 g
- Lipides
- 19.5 g
- Graisses saturées
- 3.8 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 1147.1 mg
Recettes alternatives
Chilli garlic prawns
10 Min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
White fish wrapped in banana leaves
2 Std. 20 Min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Sicilian prawn salad
40 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Turmeric lime chicken skewers
1h 30min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Teriyaki salmon bowl
1u. 15min