Versions compatibles
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 956 kJ / 228 kcal
- Protides
- 9 g
- Glucides
- 20 g
- Lipides
- 10 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1ωρ. 15 λεπτ.
Creamy White Beans and Leeks
20 dk
Celeriac and Apple Soup
55 dk
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13u. 25min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1ωρ. 5 λεπτ.
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min