Appareils et accessoires
Lentil, Mushroom and Nut Patties
Prép. 30min
Total 1h 30min
4 portions
Ingrédients
-
wholemeal bread torn in pieces25 g
-
walnut halves50 g
-
cashew nuts30 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
red lentils rinsed100 g
-
water500 g
-
garlic clove1
-
onions quartered100 g
-
chestnut mushrooms halved150 g
-
sunflower seeds50 g
-
dried parsley½ tsp
-
dried thyme¼ tsp
-
linseeds ground, mixed with 3 Tbsp water1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Worcestershire sauce15 g
-
mixed salad leaves for serving
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
16 g
Calories
1477 kJ /
354 kcal
Lipides
20 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lower GI
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Lentil Moussaka
3h 30min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h