Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
TM5 TM6

Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)

4.9 (15 évaluations )

Ingrédients

  • 300 g beef chuck steak, cut into cubes (2-3 cm)
  • 200 g cauliflower, cut into florets
  • 200 g purple carrots, peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
  • 200 g sweet potato (purple or white), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
  • 1 apple, peeled, cored and cut into quarters
  • 90 g pitted prunes (approx. 10 prunes - see Tips)
  • 30 g butter
  • 200 g water, plus extra if needed

Infos nut.
par 1 Complete recipe
Calories
4881.4 kJ / 1162.2 kcal
Protides
75.7 g
Glucides
101.2 g
Lipides
40.6 g
Fibre
27.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives