Appareils et accessoires
Clams with Garlic Sauce
Prép. 10min
Total 2h 40min
4 portions
Ingrédients
-
venus clams1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil70 g
-
garlic cloves large6
-
mustard15 g
-
water plus extra for soaking150 g
-
white wine15 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
24 g
Calories
1272 kJ /
304 kcal
Lipides
19 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Portuguese Classics
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mussels with Garlic Sauce
2h 40min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Squid with Ginger and Soy
40min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Sicilian Prawn Salad
40min
Thai Mussels
25min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Seafood Korma
40min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min