Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 450 g beef bones, cut in pieces (see Tips)
- 1400 g water
- 1 onion, halved
- 6 cm fresh root ginger, peeled and sliced
- 1 stalk fresh lemon grass, white part only, halved
- 2 star anise
- 1 cinnamon stick
- 1 tsp mixed peppercorns
- 3 cloves
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp dried fennel seeds
- 80 g fish sauce
- 50 g soy sauce
- 2 Tbsp lime juice (approx. 1 lime)
- ¼ tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground white pepper, to taste
- 300 - 350 g flat rice noodles (approx. 6 mm wide)
- 300 - 350 g beef fillet steak, partially frozen, thinly sliced (approx. 3 mm thick)
- 2 - 3 spring onions, thinly sliced diagonally, to serve
- 8 - 10 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- 6 - 8 sprigs fresh mint, leaves only, to serve
- 2 sprigs fresh Thai basil, leaves only, to serve
- 100 g fresh bean sprouts, to serve
- 1 long red chilli, deseeded if preferred and finely sliced, to serve
- 1 - 2 limes, cut in cheeks, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1181 kJ / 281 kcal
- Protides
- 26 g
- Glucides
- 17 g
- Lipides
- 10 g
- Fibre
- 6.8 g
Recettes alternatives
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Thai Green Curry Chicken
30 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 min
Thai Mussels
25 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50min
Fish Stew
45 dk
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 dk