Appareils et accessoires
Lemon Caper Asparagus
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
pencil-thin asparagus woody ends trimmed12 oz
-
shallots cut into pieces1 oz
-
capers drained2 tbsp
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
lemon juice1 oz
-
water20 oz
-
lemon cut into wedges, to garnish1
-
lemon zest to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2 g
Calories
749 kJ /
179 kcal
Lipides
17 g
Fibre
2 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Valentine's Romance
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Basil Pesto
10min
Mushroom Fettuccini
40min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Green Bean Gremolata
25min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Shrimp Scampi
40min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min