![Cauliflower Rice Pilaf with Yams Cauliflower Rice Pilaf with Yams](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4E67F56F-C93B-4EFA-A6C3-C87C17E2A580/Derivates/9F30D902-8B8D-4F99-B7AB-F800B5EF8DA2.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 oz Parmesan cheese, cubed (¾ in.) (optionnel)
- 1 - 2 oz pistachio nuts, unsalted, shelled, peeled
- 1 - 2 oz pine nuts
- 1 - 2 oz slivered almonds
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground ginger
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp ground turmeric
- 24 ½ - 26 ½ oz cauliflower, broken into florets (1 in.)
- 2 garlic cloves
- 4 green onions, roots removed and quartered
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 4 sprigs cilantro, leaves only (approx. 0.5 oz), divided
- 7 oz fresh mushrooms, thinly sliced
- 1 oz white wine
- 17 ½ oz water
- 10 ½ oz yams, cubed (approx. ¾ in.)
- 2 oz currants
- 3 oz fresh baby spinach, leaves only, lightly chopped
- 12 soft dried apricots, thinly sliced (approx. 3 oz)
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1996.7 kJ / 477.2 kcal
- Protides
- 15.4 g
- Glucides
- 72 g
- Lipides
- 19.2 g
- Graisses saturées
- 1.9 g
- Fibre
- 15.3 g
- Sodium
- 424.5 mg
Recettes alternatives
Pumpkin Curry
45 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Basil Pesto
10min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Broccoli or Cauliflower Rice
5min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min