Appareils et accessoires
Mushroom and Artichoke Dip
Prép. 10min
Total 25min
8 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)8 oz
-
olive oil1 tbsp
-
shallots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves1 oz
-
canned artichoke hearts drained well14 oz
-
cream cheese diced (1 in.) room temperature8 oz
-
mayonnaise2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7 g
Calories
975 kJ /
233 kcal
Lipides
19 g
Fibre
5 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Christmas Dinner
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Holidays at Home
28 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sangria
10min
Margarita
10min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Warm Caramel Spice Martini
1h 15min
Tomatillo Salsa
20min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Tuna Tartare
40min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2h 15min