![Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CACE7991-362B-4690-AD9B-CD6257A21538/Derivates/EF9CF46D-F8AF-4DAB-B1C4-7FE3C01037E3.jpg)
Versions compatibles
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
- 2 oz olive oil
- 3 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 oz blood orange juice (from 1 orange)
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 tbsp honey
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Beet Salad
- 20 oz water
- 28 oz red beets, sliced into half-moons (¼ in.)
- 1 blood orange, sliced into rounds (¼ in.)
- 5 sprigs thyme
- 10 oz beet greens, washed, trimmed, cut into strips (½ in.), plus extra, uncut, to garnish
- ¾ cup goat cheese, crumbled
- ¾ cup hazelnuts, toasted
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1310 kJ / 313 kcal
- Protides
- 10 g
- Glucides
- 23 g
- Lipides
- 21 g
- Fibre
- 6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Guacamole
5 min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15min
Beet Salad
15min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Southwest Quinoa
40min
Halibut with Apricot Chutney
30min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min