Appareils et accessoires
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
Prép. 15min
Total 5h 45min
6 portions
Ingrédients
-
pork meat, boneless, sinew free cubed (1 in.)28 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
ground cumin2 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
salt to taste1 ½ tsp
-
yellow onions in thin wedges4 oz
-
chicken broth14 oz
-
salsa verde (canned or jarred), divided26 oz
-
canned green chilies, diced4 oz
-
ear of corn cut into rounds (½ in.)1
-
lime sliced, to garnish
-
red onion sliced, to garnish
-
mini corn tortillas grilled, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1157 mg
Protides
32 g
Calories
1180 kJ /
282 kcal
Lipides
11 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slow Cooking
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Hoisin Pork Bowl
45min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Pulled Pork
4h 5min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1h 10min
Chorizo Dip
25min
Tinga de Pollo
40min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Chicken Enfrijoladas
50min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min