Appareils et accessoires
Supplì (Roman Rice Croquettes)
Prép. 30min
Total 50min
6 pieces
Ingrédients
Tomato Sauce
-
onions quartered80 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic clove1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
balsamic vinegar½ Tbsp
-
fresh basil leaves roughly chopped3
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Supplì
-
bread torn in pieces100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
risotto rice any flavour, leftover or freshly made and cooled600 g
-
fresh mozzarella cubed (1-2 cm)100 g
-
medium eggs beaten2
-
vegetable oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
15 g
Calories
2801 kJ /
667 kcal
Lipides
26.7 g
Glucides
90 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
No Waste
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Bagels
1h 20min
Chicken Tacos al Pastor
45min
Barbecue Beanburger Sliders
1h 50min
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3h 10min
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2h 50min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1h 45min
Chicken noodle soup
1h 35min
Camille Carrot and Almond Cakes
1h 35min
Vanilla Cream Gugelhupf
1h 20min
Peking Chicken
45min
Mini Spinach Calzone
2h 35min