Potato Rolls
TM5 TM6

Potato Rolls

4.7 (35 évaluations )

Ingrédients

  • non-stick spray oil, to grease
  • 10 oz russet potatoes, sliced (¼ in. x 1 in.) (approx. 3 md. potatoes)
    ou 10 oz Yukon gold potatoes, sliced (¼ in. x 1 in.) (approx. 3 md. potatoes)
  • 5 oz water
  • 5 oz whole milk
  • 2 oz vegetable shortening
  • 18 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 1 tbsp sugar
  • 1 large egg
  • 2 ¼ tsp rapid rise yeast
    ou 1 packet/envelope rapid rise yeast
  • 2 tsp salt

Infos nut.
par 1 piece
Calories
989.6 kJ / 236.5 kcal
Protides
6.3 g
Glucides
38.5 g
Lipides
6.2 g
Graisses saturées
1.7 g
Fibre
1.9 g
Sodium
404 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives