Appareils et accessoires
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
Prép. 20min
Total 1h 30min
30 pieces
Ingrédients
Sauce
-
conchiglie pasta (lg. shells)30
-
yellow onions quartered3 oz
-
garlic cloves3
-
olive oil1 tsp
-
cauliflower florets (approx. ½ med. head)12 oz
-
water11 oz
-
vegetable stock paste1 ½ tsp
-
coconut cream5 oz
-
nutritional yeast1 tbsp
-
salt to taste¼ tsp
-
white pepper⅛ tsp
Filling
-
yellow onions quartered5 oz
-
garlic cloves2
-
sweet potatoes cut into pieces (1 in.)16 oz
-
water4 oz
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
ricotta cheese11 oz
-
baby spinach4 oz
-
fresh thyme leaves1 tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
3 g
Calories
393 kJ /
94 kcal
Lipides
3 g
Fibre
1 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Veggie Table
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Turmeric Dressing
10min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Green Bean Casserole
1h 30min
Cornbread Pie
1h 25min
Risotto with Broccolini
35min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Yam Gratin
30min
Black Bean Dip
5min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Thai Curry Noodles
25min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min