Appareils et accessoires
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Prép. 15min
Total 3h 40min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves4
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
grouper steak (approx. 4-6 pieces)800 g
-
cassava flour200 g
-
onions cut in pieces240 g
-
tomatoes cut in pieces450 g
-
vegetable oil40 g
-
water800 g
-
salt cod soaked and drained200 g
-
sweet potatoes cut in slices400 g
-
cassava root cut in slices400 g
-
bananas (approx. 240 g), cut in slices2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
15 g
Calories
2686.2 kJ /
642 kcal
Lipides
11 g
Glucides
119 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Africa
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Menu: Cod with Clams and Stuffed Sweet Potatoes; Chocolate Pears
Pas d’évaluation
Alcohol-free Berry Mojito
Pas d’évaluation
Salted Egg Yolk Custard Buns
Pas d’évaluation
Vegan Orange Crescent Rolls
Pas d’évaluation
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Hot and sour soup
20min
Crab briks
35min
Steak tartare
30min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Salmon tartare
10min
Old Cucumber Soup
Pas d’évaluation