Appareils et accessoires
Mediterraanse gebakjes
Prép. 25min
Total 1h
6 stuks
Ingrédients
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
14 g
Calories
1731 kJ /
414 kcal
Lipides
30 g
Fibre
5.2 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestjes
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Appelmuffins
40min
Pistache Moelleux
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Vegan pudding
15min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Pas d’évaluation
Tequila 'Refresher'
5min
Karamelijs
Pas d’évaluation
Quinoakoekjes
1h
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Bellini cocktail
5min