Appareils et accessoires
Turkey rolls with gorgonzola
Prép. 20min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
turkey escalopes10
-
shallot1
-
extra virgin olive oil40 g
-
fresh baby spinach washed and dried200 g
-
Gorgonzola or other type of blue cheese (e.g. Roquefort, Stilton), cut into pieces250 g
-
water700 g
-
milk150 g
-
plain flour20 g
-
fine salt1 teaspoon
-
freshly ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
51.5 g
Calories
2130 kJ /
509 kcal
Lipides
30.5 g
Fibre
1.2 g
Glucides
7.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Poultry
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 Min
Chocolate Babka
3 Std.
Shrimp Aguachile
15 Min
Prawn croquettes (croquetas de gambas)
9 Std. 10 Min
Polenta
25 Min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80 Std. 10 Min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1 Std. 10 Min
Cheese sambousek
1 Std. 45 Min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 Std. 40 Min
Russian salad
1 Std. 15 Min
Calamares a la Americana
50 Min
Gratin dauphinois
50 Min