Versions compatibles
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g carrots, cut into pieces
- 300 g leeks, cut into pieces
- 200 g turnips, cut into pieces
- 100 g potatoes, cut into pieces (2 cm)
- 800 g water
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground pepper, plus extra to taste
- 200 g fresh baby spinach
- 40 g butter, cut into pieces
- 100 g tomatoes, diced
- 8 eggs, chilled (see Tips)
- 400 g white bread, toasted and cut into strips
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1169 kJ / 279 kcal
- Protides
- 13 g
- Glucides
- 34 g
- Lipides
- 9 g
- Fibre
- 5.6 g
Recettes alternatives
Sweetcorn and potato chowder
40 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 Std. 40 Min
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 Std.
Mushroom soup
30 Min
Spiralised vegetable soup
9 Std.
"Spaghetti" with spinach and mint pesto
25 Min
Savoury stuffed pumpkin
1 Std. 25 Min
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min