Appareils et accessoires
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
Prép. 20min
Total 8h 20min
10 portions
Ingrédients
Ice cream
-
oat milk500 g
-
coconut cream200 g
-
coconut sugar100 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
arrowroot flour1 tbsp
-
salt1 pinch
Crêpes
-
plain flour250 g
-
baking powder¼ tsp
-
salt½ tsp
-
eggs2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
vegetable oil60 g
-
water (see Tips)500 g
Assembly
-
pure maple syrup to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
140.5 mg
Protides
6.7 g
Calories
1204.3 kJ /
286.7 kcal
Lipides
13.1 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
5.2 g
Glucides
35.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dairy free
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vitality truffles
25 Min
Gluten free plain flour
5 Min
Quinoa sushi
2 Std. 45 Min
Peanut butter
5 Min
Creamy coconut yoghurt
18 Std.
Almond quinoa pastry
50 Min
Gluten free self-raising flour
10 Min
Banana tofu ice cream
10 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Vanilla protein balls
20 Min