Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
TM6 TM5

Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip

3.5 (6 évaluations )

Ingrédients

Chickpea Flatbread

  • 280 g dried chickpeas
  • 200 g water
  • 50 g olive oil, plus extra for greasing
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp baking powder
  • 1 Tbsp sesame seeds

Curried Vegetable Dip

  • 30 g olive oil
  • ½ tsp coriander seeds
  • ½ tsp cumin seeds
  • 1 tsp curry powder
  • 1 tsp garlic powder
  • 100 g aubergines, cut in cubes (1 cm)
  • 100 g courgettes, cut in cubes (1 cm)
  • 80 g tinned chopped tomatoes
  • ½ tsp salt
  • 1 Tbsp fresh coriander leaves, roughly chopped

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2011 kJ / 480 kcal
Protides
15 g
Glucides
35 g
Lipides
29 g
Fibre
12.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives