Appareils et accessoires
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
Prép. 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
Chickpea Flatbread
-
dried chickpeas280 g
-
water200 g
-
olive oil plus extra for greasing50 g
-
salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
sesame seeds1 Tbsp
Curried Vegetable Dip
-
olive oil30 g
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
curry powder1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
aubergines cut in cubes (1 cm)100 g
-
courgettes cut in cubes (1 cm)100 g
-
tinned chopped tomatoes80 g
-
salt½ tsp
-
fresh coriander leaf roughly chopped1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
15 g
Calories
2011 kJ /
480 kcal
Lipides
29 g
Fibre
12.3 g
Glucides
35 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Tasty Flatbreads
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 Min
Popcorn and Buckwheat Bread
2 Std.
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1 Std. 20 Min
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Courgette and Cocoa Cake
24 Std.
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
9 Std. 10 Min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 Std. 20 Min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 Min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 Std.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min