Appareils et accessoires
Mini chicken pies
Prép. 30min
Total 1h 20min
20 portions
Ingrédients
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (4 x 4 cm)400 g
-
brown onion cut into halves80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
salted butter40 g
-
plain flour40 g
-
full cream milk40 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ready-made puff pastry (see Tips)5 sheets
-
egg lightly beaten1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
223.1 mg
Protides
6.6 g
Calories
821.3 kJ /
195.5 kcal
Lipides
11.5 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
15.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hip Hip... Hooray!
85 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sultana, apple and custard pastries
2h 40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Pizza dough
1h
Basic muffin mix
30min
Little lasagne cups
2h 50min
Aussie potato salad
1h 30min
Gravity cake
2h
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
Too easy chocolate cake
50min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Mac & cheese cups
1h 15min
Buttermilk scones
35min