Appareils et accessoires
Chocolate chip gluten-free loaf
Prép. 5min
Total 1h 10min
14 slices
Ingrédients
-
butter, unsalted softened, plus extra for greasing80 g
-
gluten-free flour, all-purpose240 g
-
cornstarch50 g
-
caster sugar150 g
-
xanthan gum (optional)1 tsp
-
gluten-free baking powder1 ½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
fine salt½ tsp
-
Greek yoghurt200 g
-
eggs2
-
chocolate chips100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
5.2 g
Calories
956 kJ /
229 kcal
Lipides
9.2 g
Glucides
31.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gluten-free Baking
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Pumpkin Spice Chai
15min
Peach Melba Foam Trifles
40min
Peanut Butter Ice Cream
8h 20min
Gluten-Free Bagels
1h 50min
Vegetarian cassoulet with pulses
40min
Virgin Coconut Oil Chocolate
2h 10min
Apple tart
1h
Raw Walnut Brownies
1h 10min
Strawberry ice cream bars
12h 15min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Mango frozen yogurt
5min