Appareils et accessoires
Cranberry and rosemary chutney
Prép. 10min
Total 45min
2 jars
Ingrédients
-
red onions cut into halves150 g
-
sugar220 g
-
red wine vinegar125 g
-
water185 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried cranberries340 g
-
fine salt2 pinches
-
black pepper, ground2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Protides
2 g
Calories
3922 kJ /
936 kcal
Lipides
3 g
Fibre
15.1 g
Glucides
227 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade Gifts
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Beetroot and Mint Jelly
1h
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Traditional Canadian Pie Pastry
15min
Chicken Fricassee (Metric)
55min
Tomato ketchup
1h 15min
Spiced nuts
45min
Zucchini and Ginger Marmalade
40min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Sweet and sour prawns
1h
Pecan pie cheesecake cups
35min
Hamburger Buns with Stout Beer
3h
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45min