Appareils et accessoires
Pear and Goat's Cheese Flatbread
Prép. 25min
Total 3h
6 portions
Ingrédients
Dough
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
water110 g
-
1 ½ tsp dried instant yeastfresh yeast10 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt½ tsp
Topping
-
pears (e.g. Conference or Comice)3
-
lemon juice only1
-
goat's cheese soft (e.g. Chavroux®)225 g
-
double cream80 g
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
halved walnuts (optionnel)1 - 2 Tbsp
-
runny honey2 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
11.7 g
Calories
1632 kJ /
390 kcal
Lipides
20.3 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
PEARS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Green Pancakes with Ham and Cheese
55min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Raspberry Tartlets
1h 15min
Tzatziki
20min
Salmon Burger
2h 20min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Baked Spinach and Cheese Strata
9h 45min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4h
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min