Appareils et accessoires
Mozzarella Stuffed Flatbread
Prép. 20min
Total 45min
12 slices
Ingrédients
Topping
-
Parmesan cheese15 g
-
fresh parsley leaves1 Tbsp
Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces40 g
-
garlic cloves2
-
mozzarella cut in slices150 g
-
crème fraîche40 g
-
egg1
Dough
-
curd cheese, 40 % fat (quark)130 g
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
plain flour plus extra for dusting270 g
-
egg1
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
-
egg yolk lightly whisked, for glazing1
-
water1 Tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Protides
9 g
Calories
957 kJ /
229 kcal
Lipides
13 g
Fibre
0.7 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Tasty Flatbreads
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato Pie
3h
Dill and Feta Flatbread
1h 20min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Herb Bread
1h 10min
Sunday Morning Breakfast Bake
1h 15min
Napoli Potato Cake
1h 30min
Coconut Pie
1h 35min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Bacon Roly-polies
1h
Curry Bread Rolls
2h 10min
Yoghurt Bread
2h
Estonian Kringle (Estonia)
1h 40min