Freckle cake
TM6 TM5 TM31

Freckle cake

4.3 (15 évaluations )

Ingrédients

Cake

  • coconut oil cooking spray, for greasing
  • 750 g butternut pumpkin, peeled and cut into cubes (2-3 cm)
  • 400 g honey
  • 2 tbsp natural vanilla extract
  • 1 tbsp gluten free baking powder
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 4 eggs
  • 100 g extra virgin coconut oil
  • 70 g coconut oil (liquid)
  • 120 g coconut flour
  • 80 g raw cacao powder

Chocolate 'buttercream' frosting

  • 150 g coconut cream, plus extra for blending
  • 400 g dairy free milk chocolate, broken into pieces
  • 50 g coconut oil (liquid)
  • 80 g icing sugar
  • warm water, for softening

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2270.8 kJ / 540.6 kcal
Protides
7.4 g
Glucides
60.4 g
Lipides
31.1 g
Graisses saturées
17.2 g
Fibre
4.1 g
Sodium
212.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives