Appareils et accessoires
Gevulde kalkoenborst
Prép. 15min
Total 45min
6 porties
Ingrédients
-
kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
gekookte ham in fijne sneetjes100 g
-
kookappel geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)1
-
kaas in dunne plakjes (broodbeleg kaas)140 g
-
rozijnen70 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
gedroogde pruimen zonder pit70 g
-
spek (optionnel) in sneetjes om dicht te maken150 g
Gekarameliseerde ui
-
ui in kwarten gesneden700 g
-
boter70 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
-
vloeibare karamel30 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
46.77 g
Calories
2395 kJ /
576 kcal
Lipides
34.26 g
Glucides
20.08 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Pas d’évaluation
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Pas d’évaluation
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Virgin appel cider old fashioned
Pas d’évaluation
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Pas d’évaluation
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Quiche lorraine
50min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Pas d’évaluation
Peergelei
10h