Appareils et accessoires
Eendenlever
Prép. 30min
Total 33h
6 porties
Ingrédients
-
eendenlever , rauw (500 à 600 g)1
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Porto wijn1 el
-
brandy2 el
-
water (om te stomen)500 g
-
ijsblokjes500 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Calories
571 kJ /
137 kcal
Protides
19.32 g
Glucides
1.28 g
Lipides
5.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Kaascrackers
2 Std. 30 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Kaas uilen
Keine Bewertungen
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Papaya'péro
30 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Baba met rum
Keine Bewertungen
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Bearnaisesaus
15 Min