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Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Shortcrust pastry
- 100 g glutinous rice
- 1 tbsp white chia seeds
- 40 g blanched almonds
- 50 g arrowroot flour, plus extra for dusting
- 20 g potato starch
- ½ tsp fine salt
- 80 g unsalted butter
- 2 egg yolks
- 1 tbsp chilled water
Cream cheese filling
- 60 g pouring (whipping) cream
- 2 eggs
- 50 g caster sugar
- 2 tsp gluten free flour mix (see Tips)
- 250 g cream cheese
- 60 g sour cream
- 1 tsp vanilla bean paste
Fruit topping
- 250 g fresh mixed berries (see Tips)
- 1 kiwifruit, peeled and cut into thin slices
- 150 g orange juice, room temperature
- 60 g caster sugar
- 1 tsp agar agar powder
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1854.6 kJ / 441.5 kcal
- Protides
- 8.2 g
- Glucides
- 37.1 g
- Lipides
- 29 g
- Graisses saturées
- 16.4 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 269.5 mg
Recettes alternatives
Choux pastry
2h
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1h 5min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Honey crème caramels
25h 55min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Figs with spiced custard and nougat cream
40min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1h
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Moroccan doughnuts
2 godz. 10 min
Yoghurt soup cups
1h 10 min