Basic vegetable stock
TM6 TM5 TM31

Basic vegetable stock

4.6 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 90 g brown onion, cut into halves
  • 110 g leek, white part only, cut into quarters
  • 260 g carrots, cut into quarters
  • 130 g sweet potato, peeled and cut into pieces (3 cm)
  • 120 g celery stalks, cut into quarters
  • 3 dried shiitake mushrooms, cut into slices
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley
  • 1 dried bay leaf
  • 2 sprigs fresh thyme
  • 1300 g water
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
296.8 kJ / 70.5 kcal
Protides
2.8 g
Glucides
10.7 g
Lipides
0.4 g
Graisses saturées
0.1 g
Fibre
6.3 g
Sodium
695.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives