Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 130 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- 100 g parsnip, cut into pieces (3-4 cm)
- 70 g cheddar cheese, cut into pieces (3-4 cm)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 40 g wholemeal plain flour
- 1 tbsp chia seeds
- 2 tbsp poppy seeds
- 510 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 120 g red onion, cut into halves
- 1 fresh red chilli, trimmed and deseeded, if preferred (optional)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp brown sugar
- 60 g water
- 20 g red wine vinegar
- 120 g dry white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 120 g feta cheese, crumbled
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 eggs
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp caraway seeds (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1417.1 kJ / 337.4 kcal
- Protides
- 11.5 g
- Glucides
- 14.8 g
- Lipides
- 14.9 g
- Graisses saturées
- 12.7 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodium
- 381.3 mg
Recettes alternatives
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50 min.
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Mediterranean carrot fritters
1h
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Pumpkin and tempeh bobotie
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Cheese and spring onion galette
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Kumara pie
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Mediterranean vegetable bake
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Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
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Cauliflower and sweet potato lasagne
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Vegetable bake with goat's feta
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