Appareils et accessoires
Gin and tonic sorbet with cucumber
Prép. 15min
Total 12h
6 portion
Ingrédients
Sorbet
-
sugar100 g
-
tonic water200 g
-
tonic water frozen into ice cubes200 g
-
cucumber peeled and cut into pieces (2 cm)325 g
-
lemon juice25 g
-
gin70 g
Lemon and mint tuile
-
blanched almonds50 g
-
unsalted butter30 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour50 g
-
egg whites2
-
lemon zest only, no white pith1
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
83.1 mg
Protides
4.6 g
Calories
1045.7 kJ /
248.8 kcal
Lipides
9 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
38.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Beat the heat
23 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chevre (Matthew Kenney) Metric
22 godz. 5 min
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1 godz. 10 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Basil pesto
10 min
Date and tamarind chutney
8 godz. 50 min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17 godz.
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Kvass fermented beetroot salad
168 godz. 15 min
Raspberry-infused vinegar
73 godz. 10 min
Beetroot ketchup
1 godz. 15 min
Meatballs with Romesco sauce
1 godz. 40 min
Lemon sorbet
8 godz. 30 min