Appareils et accessoires
Rizogalo (Greek rice pudding)
Prép. 5min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
water400 g
-
white rice (medium-grain, see Tips)90 g
-
full cream milk1000 g
-
white sugar100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour80 g
-
chilled water100 g
-
ground cinnamon to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
106 mg
Protides
6.5 g
Calories
964.8 kJ /
230.6 kcal
Lipides
6 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
3.2 g
Glucides
37.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Postcards from Greece
14 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Halva semifreddo
7h 30min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1h 10min
Chicken moghrabieh
25h 15min
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Semolina custard
20min