Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
100
gramů sýru fontina (typický italský sýr), na kousky
ou 100 gramů sýru ementálu, na kousky - 300 gramů dužiny dýně, oloupané, na kousky
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 600 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli
- 300 gramů těstovin, mušliček (doba vaření cca 12 minut)
-
150
gramů tyrolského špeku
ou 150 gramů uzené slaniny, na kostičky nebo malé tenké proužky
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 2486 kJ / 594 kcal
- Protides
- 27 g
- Glucides
- 56 g
- Lipides
- 28 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40 min.
Těstoviny orzo s lososem a špenátem
40 min.
Cuketové lasagne se sýrem
1h
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1h 20 min.
Zeleninové kari s rýží
1h
Ravioli s cuketovou omáčkou
35min
Rizoto s dýní a taleggiem
45min
Muffiny s hruškami
55 min.
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35min
Mrkvové karbanátky se sezamem
50min
Špenátové rizoto
30 min.
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25min