Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 gramů cibule, na čtvrtky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 250 gramů dýně Hokkaidó, zbavené semínek, na kostičky (1 cm)
- 700 gramů vody
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
1
čajová lžička soli, plus podle chuti
ou 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 100 gramů italského sýru taleggia (nebo čedaru), na kostičky (1 cm)
- 30 gramů másla
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 2115 kJ / 505 kcal
- Protides
- 10.9 g
- Glucides
- 72 g
- Lipides
- 19.88 g
- Fibre
- 1.73 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min
Cuketové rizoto s krevetami
1 godz. 15 min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1hod. 20min
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Špenátové rizoto
30min
Rizoto s parmazánem
30min
Rizoto s kari a mrkví
30min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1h 30min
Hráškové rizoto s pancettou
30min