![Asian-style Chicken, Rice and Vegetables Asian-style Chicken, Rice and Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/87e3c1a1-6658-43a5-9e90-b52aab1e920f/Derivates/51c746d9-e1ba-4986-9146-f6cb8c7c752c.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 g chicken breasts, skinless, cut in pieces (2 cm)
- 20 g fresh parsley
- 30 g soy sauce
- 70 g olive oil
- 1 garlic clove
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g onions, quartered
- 150 g red peppers, cut in pieces
-
900
g chicken stock
ou liquid vegetable stock - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
200
g long grain rice, rinsed
ou basmati rice, rinsed - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g carrots, peeled, sliced (2 mm)
- 30 g cornflour
- 40 g water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2248 kJ / 537 kcal
- Protides
- 30.9 g
- Glucides
- 55.9 g
- Lipides
- 21.2 g
Recettes alternatives
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Layered Chicken Dinner
2 Std.
Chicken Tagine
25 min
Quick Thai chicken curry
40 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Honeyed Chicken
25 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min