Appareils et accessoires
Leftover Chicken Kimchi Salad
Prép. 15min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves2
-
honey30 g
-
soy sauce30 g
-
sesame oil20 g
-
white wine vinegar45 g
-
Chinese cabbage sliced (1 cm)200 g
-
200 g iceberg lettuce, sliced (1 cm)cos lettuce sliced (1 cm)200 g
-
kimchi drained (see tip)100 g
-
roast chicken leftover, shredded or sliced in 1 cm pieces300 g
-
spring onions thinly sliced2 Tbsp
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
572.8 mg
Protides
21.1 g
Calories
1166.7 kJ /
278.9 kcal
Lipides
16.5 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
3.7 g
Glucides
11.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nourish Your Gut
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Crispy Smashed Potato Salad
1 Std. 30 Min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 Min
Smoky Paprika Rub
5 Min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 Std.
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Linguine with Bacon and Prawns
35 Min
Caribbean Wraps
50 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Pistachio Cream Pasta
30 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Shakshuka in the Varoma
30 Min